I'll be watching you

Every breath you take and every move you make
Every bond you break, every step you take, I'll be watching you
Every single day and every word you say
Every game you play, every night you stay, I'll be watching you

DUMPAD

Äh vafan det här går ju inte alls bra.
Hade en kille på G men det sket sig då han tyckte att jag verkade för bitchig. Haha vafan liksom? :P
Aja whatever, kanske lika bra... han bodde trots allt i strängnäs och dit pallar inte jag åka bara för att träffa någon, nån måtta får det vara!
Äh finns snygga killar kvar där ute som jag inte upptäckt ännu och jag har mina ögon till fördel. jag menar, fått fett med kommentarer om att jag har fina ögon, tack för det liksom, men vad är det för speciellt med dom? ehhehe
aja puss

Lösenordskyddar bloggen!

Godkväll sunshines.
Helt otroligt vad dåligt jag mått idag, lite för mycket alkohol igår kanske?
Träffade en jättesöt och trevlig kille hemma hos Karin igår, dog lite inombords!

Så vad händer just nu? Absolut ingenting. Ligger i sängen och är så myssugen att det inte finns något jobbigare i livet, behöver en myskompis! HEHE. Önskade Andreas (snyggot) hade hört av sid idag så att man hade haft något att göra, mysa ett tag eller vad som helst. Funkar inte att bara ligga hemma och plugga teori liksom. SUGERRRR
Men men, fick dissen och är glad. NOT

Ajaaaa, ska lösenordskydda min blogg ett tag så jag kan uppdatera om vad som helst. BYE BYE så länge fuckers

My past life is drifting away

FINALY, äntligen försvinner du tillsammans med de känslor jag haft för dig!
Känner mig så mycket starkare nu så det är helt sjuk.
Jag gråter inte en enda tår för dig längre, för vad tjänar det till?
Nej jag är så mycket starkare nu än vad jag var då.
Jag fick mitt hjärta krossat, jag fick en tid att må dåligt, jag fick även en tid att börja om från början på!
och tacket ska nog du ha eftersom att det var du som fick mig att börja om från början. TACK!

Jag mår faktiskt riktigt bra nu, 4 veckor av sänka och väl inne på vecka 5 så känns allt bra. Bättre än vad jag någonsin trott att det skulle göra. Jag mår äntligen bra över den jag är idag, känner mig så himla mycket bättre, gladare, positivare och framförallt lugnare!
Glad över att jag fått stå vid din sida när jag verkligen mått skit, glad över att jag fått den där kramen och de där kyssarna när jag verkligen behövt det. Men nu finns inte det kapitlet längre, det är läst och det är slut och nu är det dags att börja på det nya.

Ville mest bara uppdatera er alla nyfikna själar där ute, eller egentligen mest uppdatera mig om att man kan gå vidare utan att gråta ihjäl sig varje natt resten utav sitt liv. För som sagt, nu när jag ligger och tänker på allt, läser det jag skrivit i min "dagbok" och förstår hur mycket skit jag tagit och hur dåligt jag mått under en period så har det inte varit värt denna smärta och sorg i slutändan.
Så från och med nu, idag, exakt denna tidpunkt, så går jag vidare och lämnar dig och vårat 2 åriga förhållande bakom mig. Det var en bra tid samtidigt som den var helt galen och uppochner. Men dock väldigt lärorikt med många nya erfarenheter och beslut. I just wanna say thanks

La gente esta muy loca








things changes

Jag ligger här i min säng och tänker på dig. Tänker på hur allt var och hur allt kunde blivit.
Men kommer fan inte fram till något vettigt. Nu mera ser jag dig som en fiende, den jag hatar allra mest, men ändå som min bästa vän.
Men brukar det inte vara så att ens fiende ibland är den man tycker mest om? Eftersom att man bryr sig så mycket om att hata?

Fått lite meningar att sträva efter, att nå upp till!

Försök aldrig att vinna tillbaka någon som valt att förlora dig


En dag kommer du vakna upp och inse hur mycket du älskade henne, och hon kommer vakna upp bredvid killen som redan visste det

Dock ligger jag här, lik förbannat, och tänker på dig. Skriver om dig, pratar om dig, drömmer om dig. Jag gråter till och med pga dig. INSANE
TIME TO WAKE UP!

Mobilblogg (:

Nej fy jag förstår verkligen inte hur man tänker ibland.
När jag var tillsammans med Alex, och särskilt de sista månaderna var allt verkligen skit - bråk om vartannat, svek och allmänt hat - då ville man bara göra slut så snabbt som möjligt och få bort all ångest.
Nu såhär i efterhand, nu när det gått en månad som singel, då vill man bara ha allt tillbaka, få allt bra igen.
Det är nu jag verkligen vill vara hans oavsett det som hänt...

Jag har svårt att veta vad jag ska lyssna på, mitt hjärta skriker efter Alex, min hjärna ber mig hålla mig borta - forsätta vara vänner!
Det sägs att man ska lyssna på vad ens hjärta säger men för tillfället tror jag inte att jag ska göra det då jag lär bli sviken och förstörd igen.
Jag får helt enkelt låta tiden gå, umgås med andra och leta ny pojke!
"Fortsätt simma, fortsätt simma. Simma, simma, simma!"

RSS 2.0