Baldur frá Grenstanga

Neeeej det är inte sant. Baldur har åkt och jag hann inte säga hejdå
jag saknar han galet mycket även fast det bara gått några timmar.
Det känns som att han är död och att det aldrig någonsin mer kommer bli vi
Nej, får försöka klara mig igenom skolan iaf, utan världens bästa och snällaste

Baldur frá Grenstanga, du var mitt allt

god, damn you're beautiful

Patetiska äckel liv, här borde det egentligen tagit slut. En dag innan älskoe åker...

"En bild säger mer än tusen ord, två bilder säger mer än allt..."

tjingeling!
det är lördag, lördag eftermiddag/kväll.. jag sitter vid datorn och bölar som att jag vore besatt.
Baldur åker imorgon, och de som hängt med i bloggen vet varför. Jag säger det igen, hans ägare vill ha tillbaka honom så han flyttar ut till Dyvinge (ligger mellan väsby och vallentuna typ)
Så det är därför allt känns så meningslöst... Han har ju varit min prins, min älskling, min bebis, min största favorit, min idol och störst av allt - min läromästare

Så aa, jag måste lära mig att gå vidare, våga stå på mina egna ben och inte stödja mig mot andra. Inte lägga mina sorger och besvär på andra - det är mitt liv, mina problem, mina känslor!
Det värsta är då jag väl ser alla bilder på världens finaste för då kommer tårarna, och det är då inte bara en till två tårar utan det är flera miljoner som verkligen vägrar att sluta falla ner från min kind

det är inte alltid man få gå i medvind och känna det vackra, det underbara, det sköna utan vi måste faktisk ha vår motgångar, det mörka, klumpen i halsen, tårar och depressioner också för att kunna överleva även fast vi inte vill det!
Tänk om livet var det perfekta, att det aldrig fanns något som kändes jobbigt, att man aldrig behövde såra någon. Att man aldrig behövde bli lämnad eller lämna någon som betydde allra mest - det hade varit toppen! Alla hade varit glada, lyckliga, snälla, fantastiska och ja vad mer?

Och vi ser hur det blir i fortsättningen med mitt bloggande, mitt liv och mitt humör. Antagligen blir det bra igen, inte för att jag egentligen tror det men man kan alltid drömma va?
Hejdå själsvän, jag kommer sakna dig så att det gör ont i mitt hjärta - du kommer alltid finnas i mina tankar oavsett vad och vet du varför? Jo det är för att du är den absolut bästa som jag någonsin träffat, du är den jag kunnat delat allt med, gråtit, skrattat, flummat, skrikit, dampat. Vi har haft det roligt tillsammans Baldur frá Grenstanga.
Lycka till ute på Dyvinge, fixa nya vänner så snabbt du bara kan så det inte blir som det var på smedstorp och du lycka till med Marianne.
Jag älskar dig världens finaste islandshäst, dina och mina minnen kommer leva kvar


Anna Matilda Björklund & Baldur frá Grenstangas minnen lever kvar för alltid!

- "Vi har haft det roligt tillsammans, vi har badat, sprungit, galopperat, busat, töltat, jagat ikapp, hoppat, longerat, tömkört, kladdat, halkat, ramlat, skrattat, blinkat, andats, bråkat, envisats, skrämt varandra, myst, gosat, kramats, pussats, pysslat, knasat, lekt, skojat, gömt oss för omvärlden, ridit hem och även blött ner varandra för helt patetiska förklaringar - det är otroligt vad man har hunnit med på ett och ett halvt år!"

someday, somewhere in the future


vad är det för fel på människor?
try to make it harder - try to make it better
Use you sensation and do a annotation.
Try to make it harder because you'll never no when you have to leave it again...
Find a way out, and make a mark in the park. Someday, sometime you have to see your lover once again...

dags att släppa taget om sin käraste

det är dags att lägga ner pennan, plocka ihop sina saker och städa efter sig.
Imorgon är det sista dagen som jag får se dina härliga figur, känna av din mysiga personlighet, krama och pussa dig ett sista farväl - hur svårt det än kommer bli ska jag se till att fixa det. Jag ska våga stå på mina egna ben och inte behöva ha dig vid min sida... även fast jag önskar att du alltid kunde finnas till.
Jag älskar dig Baldur, prinsen, älskling, bebis, favorit, putte, bästa vän, hjärtat.
Minnena med dig kommer alltid att kvarstå.

Snart ska jag till stallet, plocka ut det mesta av mina saker som finns i skåpet så att endast det viktigaste finns kvar till imorgon då jag tänkte rida ut en mysig sväng i skogen så att jag kan få minnas allt jag och Baldur varit med om tillsammans. SOULMATE until the end, until tomorrow.


det fanns en tid då exakt allt var primabella - nu är den tiden över!

svårt att välja...


ska det få fortsätta eller ska jag säga som det är...?

Markus på en tjejmiddag = kycklingar

Härligt med snö va? 3 decimeter ftw
Och än snöar det, fast okej, jag har börjat tröttna. Blivit mulad och ner tryckt i snön ett antal gånger av några små töntbarn! Jaja, det är trotsallt snö en gång var fjärde år jag får ta och stå ut.., ett tag till.

Idag har det varit måndag, för de som inte känner så är det en upplysning!
Måndagar betyder skolan. Skolan betyder sitta stilla i timmar och studera nödvändiga och mindre nödvändiga saker.
Idag har jag till exempel varit i köket från åtta till halv tolv, jag jobbade med Veronica och det vi fick göra var att stå i renseriet och göra...:
- gråta... ja, alltså skala 15 lökar,
- fixa grönsaker till ragu,
-
hacka ner morötter, palsternacka, kålrot och gullök till kalvfond

Efter lunch var det dags att ha LMK, livsmedelskunskap (man pratar om livsmedel och dess egenskaper) men kunde man jobba bra?
- Nää, människor borrade och hade sig i två och en halv timme så det blev till att försöka lyssna.
Halv två började våran LMH, livsmedelshygien (man förstår väl vad det handlar om? Det handlar om sin hygien, grönsakernas/livsmedlens "hygien" och bakterier and so on)
Till sist fick vi sluta en timme och 15 min förtidigt - tack snäll Jörgen. Veronica och jag följde med till Markus och Alex till Vallentuna bara för att se dom åka pulka ner för alex tak men gjorde dom det? Nää, så alltså satt vi istället och tittade p Mirrors och höll på att skita på oss, bokstavligt talat. Ja, jag och Veronica om man ska vara exakt!
Efter det gick vi och mötte Markus som hade ätit, var hemma hos han en kortis innan vi slutligen skulle gå till bussen mot väsby igen.
Och Alexander Nilsson du är en jätte dum unge som skrämmer skiten ur mig - fy skäms på dig!

En gåta
Om en tupp lägger ett ägg på ett trekantigt tak, åt vilket håll trillar ägget?
/ Markus Annas - Wäsby Restaurangskola HR08A

fråga inte varför rubriken!
Fick den av Ulrika, lärare och rektor då markus var lite seg i tänkandet. Rolig kommentar rektorn

nytt liv på ingång...

Från och med nu börjar jag rida Thyrill


jag vill inte säga farväl för all framtid
Baldur frá Grenstanga med sitt stora, varma hjärta

plågsamma stunder


Då var man back in business igen!
Sitter här och checkar bilder på min prins. Fan vad han är söt och tänk allt vi delat.
Men guu vad jag kommer sakna allt när det kommer till slutet vilket är om en vecka. EN VECKA!!!
Jag kommer sakna att få bada, hoppa, mysa, pyssla, galoppera, tölta, trava, klättra, skritta med honom.
Kommer sakna våra härliga skogsturer i skogen som brukade ta timmar. Kommer sakna hans härliga små skutt över små vattendrag - upp i luften och rakt fram, galet busiga.

Ja, idag har jag alltså varit i stallet och tagit hand om prinsen, red barbacka runt sjön och gud vad härligt det var. Grät järnet men det är väl något som tillhör då man snart ska lämna bort sin käraste?
Jag tycker det om vi säger så!

Ja, då var det bara en vecka kvar med honom och det känns verkligen inte bra! Har jag hunnit göra allt jag vill hinna göra med honom? Har jag hunnit visa all min uppskattning och kärlek till honom? Har jag hunnit gråta, skratta, flumma, leka, busa med honom? Har jag hunnit säga ett sista hejdå?
Det kommer inte gå, jag och Baldur hörde ju ihop så bra. Vi var ett enda par som ingen skulle få bryta upp. Okej jag kommer kanske börja rida Thyrill men är det Baldur? Nej, det är det ju inte - det är Thyrill och han är inte alls som Baldur så liksom jag kommer inte ens få drömma om att det är Baldur jag rider då jag sitter på Thyrre.

Lycka till älskade ponny hos din ägare, hoppas du får ett lika bra gäng i hagen som du fick nu i slutet på Smedstorp.
Du kommer alltid vara välkommen tillbaka till hagen, stallet, mina ögon, min näsa och till mitt hjärta. Jag älskar dig Baldur frá Grenstanga, min prins och läromästare


Anna Matilda Björklund <3 Baldur frá Grenstanga

här kommer bilder

Vad tycker ni?
Det är så vi gör det här i stockholm, när vi är i Norrland!






btw, är inte bilderna oerhört fina på mig?
Allt detta tack vare min storasyster som har en systemkamera som kan ta uuuuurfina bilder på människor och vid det här laget - Anna Matilda Björklund
Puss och kram <3


alexander, jag älskar dig

Jag har ett jobb

Jag har ett jobb den 3 december. Ska jobba på Wäsby Restaurangskola och servera männiksor - och vet ni vad? JAG FÅR LÖÖÖÖN!!!!!!!!!!!!!!!

Haha, min dag har varit perfekt. Serverade 30 000 personer (kändes det som..., egentligen var det nog 10-15 st)
Allt gick strålande fram till dess att vi skulle börja städa. Svimmade nästan då jag stod och våttorkade golvet i elevcaféterian, dunkade i mitt huvud hårt som satan i bänken bara för att mina ben inte orkade hålla sig upprätta så alltså just nu har jag världens bula i pallet. Verkligen inte nå roligt!

Efter skolan hade jag utvecklingssamtal med mamma, pappa och Mike (min mentor) och jag vet att det är ohyfts att skryta men jag måste faktiskt - Mike och de andra lärarna tycker att jag är en av de bästa eleverna i skolan. Tack så mycket mina underbara undervisande människor! Haha, Mike tyckte även att jag var en stillsam, kaxig, humoristisk och positiv tjej! Hur som helst mötet tog en kvart så efter det skulle jag till stallet för att träffa min älskling, Baldur!
Var där i kanske en timme och hjälp vad han och jag var utspökade - bogreflex, benreflexer, svansreflex, reflexjacka, reflexer på mina ben, reflex på min hjälm och sen även reflexer på stigbyglarna som låg i ett kors framför sadeln.
Pooooooower cowboys, hahaha

Nej dags för lite käk, puss och kram

här får ni dessutom en bild på lilla jag då det var fjortisstyle på G

prinsen, åk inte!

Sitter just nu och gör ett kollage på min prins, Baldur
Bilden kommer upp i slutet av detta inlägg!

Så aa, idag har det varit skolan. Helt okej dag om jag får säga det!
De lektioner jag hade var svenska, matte och engelska
svenskan fortsatte vi med att jobba på våra tal som vi ska hålla i skolan, jag tänker prata om att sola i solarium och självklart är jag för det!
Sedan på matten jobbade vi med Restaurangstatistik - as roligt! och jag har faktiskt blivit bra på matte sen vi fick Jenn.
Engelskan var as dryg eftersom att vi skulle jobba med våra projektarbeten och jag kan verkligen inte engelska, eller ja, iaf inte när man ska vara serriperri så jag kollade på lite annat, höhöh busfrö

Nej men vet ni vad jag vill göra?
- Baka bullar, men tro inte att jag orkar göra det när ingen annan är hemma!
Så det får bli att jag sätter mig framför PS2an och spelar lite Guitar Hero. Puss på er alla <3

Here you go, the picture...

en helt vanlig dag med CVn

Älskade vänner, jag är tillbaka!
Herregud vilken bra dag det har varit idag.
Eller ja bra ska man inte säga men det var trotsallt mer åt det positiva hållet!

Ja, min dag då
Vaknade av att mamma ringde kvart över sju eftersom att hon trodde att jag började kvart över åtta men nejnej, jag började 10.00 med Datorkunskap som första lektion.
Hur som helst, försökte somna om efter det att jag och mor lagt på men tror ni att det gick?
- Näpps, inte alls!
Gick upp och åt för en gångsskull upp frukosten som mamma gjort iordning till mig - Happy girl today!
Ja, satte på tvn och vaknade till "Vakna med The Voice" mellan 06.30 och 09.00 och åt sex mandariner, höhö!
Vid halv 10 drog jag iväg till bussen för att åka två hållplatser till skolan - Anna = latmask!

Efter skolan tog jag och Veronica bussen till Centrum för att söka jobb på olika ställen så nu har vi alltså sökt in på
Gina Tricot
New Yorker
Ica Infra city
Arfa Infra city
BR
Duka
Coop Extra
Ica Kvantum

Clas Ohlson - kalla oss töntar
Hemtex
Stadium
Now
Caféet
Låt oss se vad det blir i slutändan



Imorgon ska jag sola tillsammans med Veronica eftersom att det inte blev av idag bara för att vi var så trötta och hungriga. Aja snart är det väl dags att sova, börjar åtta imorgon och är verkligen inte van till att gå upp tidigare än halv nio då jag börjat 10 dessa tre dagar som varit... Haha, klass HR08A vi måste stå ut tiden mellan 8.00 - 13.30!
Puss och kram på er alla


still alive

Har egentligen inget att skriva förutom att jag fortfarande är vid liv.
Fullt upp med skolan och så, imorgon ska jag lämna cirka 20 CVn till olika butiker - wish me good luck!
Nej men herregud, nu ska ni få sova. Puss och godnatt
och jag ska bli bättre på att blogga - minst ett inlägg om dagen


och vet ni vad? - Jag bjuder på denna bild


Måndag morgon (?)

Godmorgon alla vackra människor, haha "morgon"
Då var det snart dags för skolan, jag börjar 12. Lyxigt va? *retas*
Sitter just nu och väntar på att Markus och Alex ska komma och undertiden som jag gör det sitter jag och spelar lite spel på friv.com. Tufft va?

Haha, idag har jag ett prov - i LMK, livsmedelskunskap och vet ni vad, jag kan typ allt.
Nej men åter till spelandets värld, puss och kram

Anna är hemma!

Godmorgon världen, har ni sett (till er som bor i stockholmstrakterna) DET SNÖAR
Yeah right, snö suger!

Haha idag är det i alla fall söndag så imorgon är det skola. Ja, det är okej att mobba mig! Men faktiskt, jag älskar skolan.
Så alltså, idag måste jag väl ta och plugga - har LMK prov imorgon på Mjölk & Ost och Matfett
Just nu sitter jag och kollar på andra avenyn bara för att jag inte orkar plugga och inte heller umgås med någon. Inte just nu om vi säger så.

Jaja, får vara glad för att jag inte är tvungen att åka bil i timmar idag då mina erfarenheter av det inte är så mysiga, HAHA.
Nej åter till andra, puss & kram


bilden tagen vid Utanskog i Docksta - Anna Björklund, waira.blogg.se


Hemresa

Hejsan hoppsan, hur har ni det? Mitt liv är då ganska okej, är skit trött dock. Vaknade nyss upp och upptäckte att vi redan kommit till sundsvall - tjoho snart hemma till sin egna säng. Är det någon som tänkt på hur obehagligt det är att sova i bilen? Tänka sig liksom, man tycker det är as skönt att åka och vara vaken i den men att sova, ja det är helt sjukt obehagligt. Ja, våran resa hem började vid 10, sen stannade vi hos min morbror och var där ett tag. Men nu ska jag ta och svara på sms. Pusshej

Norrlandresan

Hej på er alla mina söta läsare. Sitter just nu i bilen på väg upp till norrland. Smsar med min älskling i världen, haha det är ganska mysigt men jag saknar honom redan. Så vad kan man göra då man åker bil? Ge mig förslag. Dags att kidnappa mammas mobil och spela bobby carrot - önska mig lycka till. Puss och kram

snart åker jag

HEMMA IGEN
Herregud alltså, snart åker jag iväg mot norrlandet och vet ni vad?! JAG LÄNGTAR
Får äntligen träffa världens finaste, bästa och snällaste kusin ever, hon heter Maja

Nej dags att packa i ordning sakerna. Puss på er alla
glöm inte att jag fortfarande kommer kunna blogga



Ja ni, den bjuder jag på.
Puss och kram

jag är sååå duktig

Haha, upptäckte nyss att mankan blogga med mobilen, är inte det liiiite coolt av mig?
Så alltså, ni kan följa mig då jag är i norrland även fast jag inte har tillgång till dator/internet om jag nu inte är hos Maja (min kusin) bra va?

Haha nu ska ni ÄNTLIGEN få veta vad jag gjort sen helgen. Idag är det då onsdag så vi börjar med det som hände i måndags, okej?!
Måndag: Ja idag var det då skolan och hjälp vad jobbigt det var. Först köket från åtta noll noll till halv tolv efter det LMK och sist men inte minst LMH proooov. Provet gick väl okej, skrev trotsallt på alla frågor + att Jörgen sa att det hade gått bra!
JAG ÄR GLAD!!

Tisag: Skola idag igen, dock en skönare dag. Började vid 10 och hade då engelska, efter det var det dags för lunch - jag åt potatisgratäng - mumma!
Juste jag tränade tre gånger på 5 timmar igår. Först så värmde jag, Therese och Veronica upp inför idrotten. Efter det var det idrottslektion där hade vi styrke träning och hjälp vad jobbigt det var!
Och sista gången vad vid sju för då hade jag och Veronica en kurs i dans. Haha, det var jätte roligt!

Och nu är det alltså torsdag, eller ja torsag kväll.
Idag har jag varit i skolan - igen! Hade servering och hjälp vad bra det gick. Jobbade med Josefin, Veronica och två från trean - Gabbe och Simon (?) Vi hade ett långbord på 33 pers, tre 2 bord, två 6 bord - det blev inte kaos för de som undrar!
Haha, men guuu vad det värkte i min rygg och i mina ben, holy mother fucker!
Och sen efter skolan har jag varit med Alex och markus ett tag, det var ganska jippiyahooo även fast jag var sjuuuukt trött.
Så alltså, just nu sitter jag här och försöker kämpa mig upp ur stolen men det går verkligen inte pga mina ben - och heeej imorgon åker jag till norrland och snacka om att mina ben kommer vara stela då jag hoppar ur bilen + träningsvärken - ANNA HATAR ALLRA MEST

Nej nu måste jag verkligen pallra mig upp och hoppa in i duschen så att jag sedan kan få gå och lägga mig och kolla på tv, trevligt trevligt.
Men glöm inte bort att jag kommer finnas tillgänglig under hela min resa - mobilblogg is the shit.
Puss på er alla :*


Hej jag heter Anna och saknar sommaren och Grekland bajs mycket!

a long time ago...

Haha, då var det ett tag sen sist igen!
Får se när var det senast, lördags? söndags? Never mind

Hur som helst, snart drar jag till norrland för att gå på min mormors begravning. Ett plus med det hela är att jag får träffa söta Maja som är världens finaste kusin!
En och en halv dag kvar i skolan sen bye, bye Stockholm. hahaha fuckers.

Nej men ärligt talat så har jag INGENTING att skriva om så därför tänker jag gå och natta mig.
Puss och Kram på er alla


snart äre puss och hej - jag kommer alltid älska dig

fixar en ny header...

God eftermiddag. NU har jag städat mitt rum, kollat på livsmedelshygienen och även varit i stallet!
Tänkte börja med en ny header eftersom att jag tröttnat på min gamla, höhö.
En ledtråd till headern: Bilden finns på min blogg!

Time for food. See you later. Puss&Kram


lördag morgon


SUUUUUNSHINES
Lördag morgon för de som fortfarande har kvar sin backsmälla sen igår!

Gud vad skönt det känns med helg - inga tidiga mornar, inga jobbiga lektioner, ingen "mobbning"
Ska snart dra i gång andra avenyn här på datorn tror jag då inga roliga människor som jag känner är uppe och hoppar, utan de sover fortfarande! Tråkiga små saker
Nej men vet ni vad?! Jag bloggar senare idag, kanske efter en och en halv timme (andra avenyns längd då jag missat alla tre avsnitten) eller så kommer det efter att jag varit i stallet. Hur som helst så hör jag av mig
PUSS PÅ ER ALLA

det är (var) fredag

Heeeeej, äntligen fredag. Hur känns det?
Idag har det då varit skolan som gått först på min "checka av lista"
Vi började klockan åtta ombytta och klara nere i köket. Jag skulle stå i kallis.
Efter ett tag kommer Jörgen och frågar om jag vill hjälpa Anders att servera ute i restaurangen eftersom att han var ensam + att det var första gången han skulle servera och självklart så bangade inte jag på det!
En timme i köket sedan matsalen fram till 14 - riktigt roligt! Gick dessutom väldigt bra för mig

btw, vi har fått en ny klasskompis, Alexander Nilsson från Vallentuna

Nej men nu ska jag läsa andras bloggar så ni får ha det så bra under denna inledning av lördag morgon.
Puss på er alla! :) <3

inför helgen

God eftermiddag på er alla små som stora kottar. Skönt med fredag imorgon, eller hur!


Hej mitt namn är PANNUNGEN och jag skryter om min brunhet
(kommer bilder på den imorgon eller nåe sådant)

Ja ni, idag har det då varit torsdag och när det är torsdag går man verkligen och längtar till att det ska bli fredag. Eller ja, jag gör det om vi säger så. Imorgon är det fredag!!
Min dag började vid åtta och då hade jag svenska - det var riktigt roligt på den.
Och vet ni, hallå? Jag fick G på mitt matteprov och det är fan första gången jag slapp göra omprov. Visst är jag duktig?!

Ja, vad händer i helgen då?
- Haha, nej jag vet inte. Imorgon, fredag ska jag först vara i skolan sen blir det VALLENTUNA!! 
Lördagen då? Ja då ser jag stallet framför mig. Åker antagligen dit någon gång under dagen eftersom även Baldur måste få ett ombyte och komma ifrån hagen i någon timme. Men efter stallet har jag ingen aning faktiskt...
Min söndag måste återgå till det där tråkiga - PLUGGANDET (LMH prov på måndag) *gråter* så ni får jätte gärna ta och ringa mig (i allafall ni som har mitt nummer då jag inte tänker vara lika dum som förut och ge vem som helst mitt Comviq-nummer)

Helgen nästa vecka ska jag åka upp till Norrland för begravning av min älskade mormor.
Åker upp på torsdag eftermiddag och kommer antagligen hem på söndag kväll. Och jag ska faktiskt försöka få tillgång till dator med internet så att jag kan blogga och kolla in andras bloggar annars kommer allt gå åt pipsvängen.

Och vet ni, jag har fått ett nytt smeknamn; Pannungen
så nu lyssnar jag inte bara till Bannie, Bann, Annapanna, Waira, Wejran, Anna, "Björken", Lillis, Fisen och mycket mer.
Är dom inte fina?
Men nu måste jag faktiskt ta och fixa lite privata saker, puss på er alla :*


kallt väder

Hejsan hoppsan, idag har jag faktiskt ingenting att skriva om
det enda som hänt idag är att jag tagit/haft ultraljud för att kolla upp mina inre delar (magsmärtor)
efter det var det skolan och slutligen solningsdags tillsammans med söta Veronica. Ja det var väl min dag
Här kommer en bild, pusshej


ser ni att jag är brun?

The day after tomorrow

Nu ska ni alla få höra världens sjukaste sak:
Gick och lade mig igår vid halv sex (notera halv sex) somnade vid 19.
Vid 23 vaknar jag med ett ryck och tror att klockan är 7.00, reser mig jätte hastigt upp så det känns som att huvudet är kvarglömt i sängen?! Går mot min dörr och hör då mamma säga "Godnatt Elin!" och då förstår jag mitt misstag. Klockan har inte ens passerat midnatt.
Springer fort som satan tillbaka till min säng innan mamma eller pappa upptäckt att jag gått upp...
Vid halv ett vaknar jag igen, av vad har jag ingen aning om. Låg vaken i 10 min innan jag somnade om.
Fram till kvart över två fick jag sova sen efter det vaknade jag återigen av något konstigt.
Somnade om, vaknade, somnade, vaknade... Klockan slog fyra - vaknade, kollade och svarade på mina 13 sms som folk skickat. Gick upp och tog en kisspaus innan jag började med min frukost. Märker ni att jag gjorde och åt frukost vid fyra, jag tycker själv att det låter jävligt tidigt!!!!
Satte på min tv och kollade på film och är det någon mer som älskar filmerna på natten, eller är jag ensam om att tycka så?

Vid sju fick jag i allafall gå upp för att göra mig i ordning för stallet. 8.16 gick bussen mot Täby C och självklart hann jag med den, den var till och med 5 minuter försenad. Hej jag hatar SL!!!
Var i stallet vid halv nio tog in Baldur från hagen och började borsta av honom medan han stod och mumsade på hösilaget. Tack gode gud för att du inte låtit Baldur gegga ner sig fullt så mycket.
Red ut i skogen och hjälp vad skönt det var att få rensa tankarna från det som hände igår. Tack Baldur för att jag har dig!

Vid två började skolan och vi hade bara en lektion på 1,5 timme men som minskade sig ganska rejält, 40 min

Och nu kom farmor och farfar så nu måste jag stänga ner. Puss och kram

life goes on...

Vad är det för fel med det här året egentligen? Varför ska allt tråkigt hända?
Okej, visst här har det hänt jätte många roliga saker men det känns som att det tråkiga tar över.

I natt vid halv ett hände en skit tråkig sak mig, min mormor dog. Hon som man alltid hälsade på då man var i norrland, hon som man kunde berätta vad som för, hon som alltid fick en glad, hon som alltid skrattade åt ens skämt.
Jag har fortfarande inte fått in att hon är borta. Visst är det skumt? Ens mormor liksom, hallå?!
Så denna söndag, eller ja det som är kvar av dagen får jag väl ägna mig till rummet då jag inte orkar åka någonstans eller vara med någon. Anna får försöka överleva.

Just det imorgon börjar skolan igen och hjälp vad jag längtar även fast jag egentligen avskyr pluggandet.
Vi börjar i allafall vid två och slutar halv fyra (en lektion) och efter skolan ska jag förbi SATS och träna då mitt huvud behöver få tänka på annat.
Innan skolan ska jag åka förbi stallet och rida så det får bli en tidig morgon trotsallt.
Stallet från åtta till halv tolv! Vi fixar det tillsammans, Grenstangen <3


bild från gårdagens halloweenfest. Puss på er

om 29 dagar


Vi gillar han från GRENSTANGA

Fan vad jag känner mig nere. Har hela daget gått och tänkt på att Baldur snart åker från Smedstorp.
Det är lite mindre än tjugonio dagar kvar och jag vill inte att han ska åka. Allt kommer bli så tomt, tänk liksom allt detta man vågat delat med sig till honom, allt man vågat släppa i hans närhet, alla dessa tårar man fällt vid hans sida. Det går inte att beskriva hur mycket jag älskar honom men typ: Han är såååå mycket bättre än ens bästastebästa vän i världen även fast nathis betyder världen för mig. Det låter sjukt, att man kan älska en häst så jävla mycket - men detta kan kallas för hästälskare/djurvän.

Idag har detta hänt:
Vaknade, åkte till stallet där jag mötte Yvonne med Pelle. Tog och red ut med henne i 1h 15 min, vi red runt väsjön och lite i söder sätra. Baldur var super duktigt, trampade under sig och var hur gullig som helst.
Mitt under ridturen kom jag att tänka på
- Shit, nu är det bara 29 dagar kvar innan Baldur drar iväg, faaaaaan!!!!
Vad ska jag nu göra då han åkt? Får lov att prata lite med Yvonne (Tyrres ägare) och se om hon fortfarande behöver hjälp. Måste bara få stanna kvar ute på smedstorp bara för att jag älskar människorna, naturen och hästarna där!

Nu ikväll ska jag följa med syster på en halloween fest med hennes pojkvän och vänner. Roligt roligt roligt.
Dags för mat, puss & kram


RSS 2.0