annas funderingar #1

Jag har tänkt på en sak. Ni vet sådanadär saker som man inte kan förstå varför, eller hur dom kan fungera




1. Hur kan post komma varje dag, alltså brev. Vem skickar ut brev till en VARJE DAG?

2. Varför har modeller alltid för små bhar eller sådana med FÖR mycket push up så tuttarna ser ihoptryckta ut?

3. Varför är snygga kläder, skor osv alltid dyra? Jag menar vore det inte smartare om dom var billiga så man hade råd och de fula som ändå ingen ville ha var dyra? Då skulle iaf jag vara nöjdare

Reklamer som älskas!

Har ni nånsin tänkt på hur roliga, söta och underhållande vissa reklamer kan vara? Även fast man sitter framför en bra film och verkligen hoppas på att inte en reklam ska komma just då allt är som spännande?
Jag har mina favoriter, tänker inte publicera alla men två, tre kan jag väl hinna med


Exempelvis denna från extra!, jag bara älskar den rosa munken. To die for



ComHems reklamer är ju bara såååå underhållande! :D


Ica reklam!


.

Usch vad jobbigt det känns att vara korthårig. Saknar mitt långa fina, men ändå är det helt underbart att få det torrt fort efter 3 års tid.
Nåja, ska vila mera nu - har feber :(

Its the final countdown

Wanna know a thing, haha
Jag failade med fotoandet idag också! Men jag orkar inte, hade verkligen bad hairday och osminkad och alla har väl sett mig osminkad?

Men jag gör såhär, jag laddar upp bilderna idag för imorgon ska jag klippa mig och sedan ska jag till alexander den lille. Såhär korthårig kmmer jag nog bli:


Och här är bilderna från veckan

Måndags:


Tisdag:
no pic.

Onsdag:
_
Torsdag:


FÖRLÅT!

ett missöde, ett dumt jävla misslyckande.
Jag glömde ta ett kort idag :'( men jag hade så jävla bråttom. FÖRLÅT
och 16 månader blev det!

troligtvis inget 16 månader imorgon

Jag grejjade det
Första bilden: CHECK

Imorgon är det min och älsklings dag men tror inte det blir något av för han är fortfarande sjuk. Känner mig ledsen eftersom det inte blir något imorgon, fan vad jag hatar sjukdomar. Men vad kan jag göra? Absolut ingenting...

Nåväl, kan inte vara sur på honom men han borde fatta hur det känns då han lämnar mig gång på gång pga sina sjukdomar, spel och vänner... Jag klarar inte se genom mina fingrar längre. Det är nu eller aldrig liksom...

Detta var då 2007



Nervöst sammanbrott

Shit, imorgon börjar mitt nya jag. Mitt nya jag att tänka positiva tankar. OhMyGod!

Hur i hel...singborg ska jag fixa det här?
Måste jag färga håret, banta ner mig till 45, måste jag vara sminkad?
Shit det är inte klokt, jag har smått panik. Är jätte stressad och fundersam på hur jag ska kunna gå till väga. Vågar jag ens visa upp mig här på söndag för att visa alla hur "bra" man kan må?
Alltså det känns så rätt men ändå så fel, men jag ska fixa det.
Jag är ingen jevfla diva, jag behöver inte bevisa för någon hur snygg jag är innerst inne. Det är mig själv jag behöver bevisa ett och annat.

Tur nog behöver jag inte vara sååå seriös, kan göra miner om jag vill men försöka vara så seriös som möjligt.
Men det är sjukt hur ont i magen jag har över det här... typ ångestpanik! Nåja, har några timmar på mig imorgon då jag börjar 09.30!

Men måste komma på andra tankar och inte på mitt kläddilemma.
Jag har pluggat idag så som jag sa i mitt tidigare inlägg, och det otroliga är att jag kan allt utantill
- Det finns två olika sorters kaffesorter, Arabica och Rubosta. Man odlar kaffe i bland annat Costa Rica, Etiopien och Kenya.
- Teet kommer från Indien och Kina och är ett bladskott från trädet Camellia Sinensis som man låtit torka.
- Det finns fyra olika sorters mineralvatten så som, naturligt mineralvatten, källvatten, mineralvatten och övriga vatten.
Naturligt mineralvatten menas med att det kommer från en naturlig bergskälla där vattnet innehåller 0,5g mineralsalter. Endast kolsyra får tillsättas men det måste stå på ettiketten och vätskan måste tappas direkt vid källan.

Källvatten kommer från källan men kravet på mineralsalter saknas.

Mineralvatten kommer från källvatten, får transporteras innan buteljering men man måste tillsätta 0.5g mineralsalter per liter måste tillsättas. Smak får tillsättas men det måste stå på ettiketten.

Övriga vatten är liksom kranvatten bara att man tillsätter kolsyra, mineralsalter och aromer.

Vad tror ni jag pluggar?

My baby is still alive

Sha sha bloggen. Haha nej jag driver! ;)

Lilla pojken är fortfarande sjuk så det suger och imorgon har jag prov, känns inte sååååå positivt då jag inte pluggat. HAHA
Nu har jag kommit på en sjukt bra idé för att stärka mitt självförtroende och inte känna mig ful, fet osv. Jag har kommit på att man ska ta neutrala bilder på sig själv, utan att spexa till sig. Liksom jag vet att det är folk som drömmer om mitt utseende medan jag själv bara sopar det under mattan och mår dåligt. Dock beror det mycket på skolan, stress ger stressprickar i ansiktet som trycker ner en. Tårar torkar ut huden och att man bleknar känns ju inte bättre. Öland nu i sommar, så vill jag se ut!


Men det är inte klokt hur mycket färg jag tappat se sista veckan i juli och första veckan i augusti.
Sure, man ser fortfarande bikinilinjerna och magen & ryggen är fortfarande bruna, men inte alls som bilderna över, vilket är tråkigt.

Men vi säger såhär, jag kör på ett mål att ta minst en "egobild" på mig per dag hela den här veckan trots hur jag ser ut, osminkad som sminkad, tvättat hår som skitigt hår, snyggt klädd som klädd som luffare.
Bilderna lägger jag upp nästa söndag. Wonderbart. Kolla in då helt enkelt.
Nu jevflar ska min systemkamera på jobba.
Byebye, nu MÅSTE jag plugga

farfar var min hjälte,

min riddare i nöden.
Han skyddade mig alltid mot det onda.
Han skyddade mig mot mina tårar.
Han skyddade mig mot ljug och falskheter.
Han var den bästa som fanns.

Ville jag leka, ställde han upp.
Ville jag sova, läste han saga så jag somnade.
Ville jag skratta, skrattade han med mig.
Ville jag busa, busade han med och åt mig.

Kommer ihåg då jag var jätte liten och att vi satt i sandlådan hos honom,
han byggde solskydd av en piskställning och pressening för att jag inte skulle bränna mig.
Kommer ihåg att jag lekte att jag hade mataffär och även en restaurang.
Allt jag bakade, fixade och sålde åt han av. Han betalade med stenar som han hittade i rabatterna.
Jag minns hur han hjälpte mig hitta saker att göra mat av, hur han hämtade vatten stup i kvarten så att jag skulle kunna göra min soppa. Han fanns alltid där, han gjorde mig till det lyckligaste barnbarnet.

Jag kommer ihåg hur mycket jag avskydde att åka upp dit och spela luffarschack med honom.
Men jag minns hur mycket jag älskade att vinna fast han skrev "Sune" som vinnare och hur jag skrattade bort det.
jag förstår inte varför jag hatade det för nu när han är borta saknar jag det spelet som bara den.
Jag gillar inte alls att åka upp till Märsta och se hur farmor förstört ditt sovrum med sina sysaker, jag hatar hur allt skänktes bort till olika ställen , såsom dina modelltåg som jag och Elin lekte med, dom kunde väl fått vara kvar som ett minne av att du alltid finns där?!

Jag skulle kommit och hälsat på dig då jag visste hur sjuk du var, för att liksom spendera dina sista dagar tillsammans. Men jag trodde du skulle bli bra, kunna vara den farfar jag alltid avgudat.

Jag minns hur du kom och hämtade mig och Elin på skolan i din guld/beige/bruna BMW med röd förstahjälpen väska och massa kuddar i bilen, hur du alltid lyssnade på ditt dragspelsband i kassetuttaget och hur du trallade med i musiken. Kommer ihåg hur mycket du sjulv gillade att spela dragspel, hur du alltid spelade någon låt som handlade om Elin.

Jag älskade din sagoröst, den var så djup och hes/trött. Jag älskade hur du kollade på oss med dina snälla och lugna ögon!

Men du måste förstå hur jobbigt jag hade det efter din bortgång, jag grät mig till sömns, kom ihåg allt vi gjort tillsammans och så och det sjuka är att det redan gått ett och snart ett halvt år. Jag minns hur jag hatade att åka upp utan att du var där, jag hatade att gå in innanför eran dörr och inte höra att någon tv var på med sporten och att du kollade fram bakom hörnet!! Jag minns hur jag inte klarade matteprovet, att jag inte ens klarade av at göra det förrän efter 2-3 veckor. Mitt söta lilla jag försvann efter att du gick bort, och jag förvandlades till det hårda, bytte hårfärg för att inte visa hur ledsen jag var. Jag ändrade allt, började banta, var ofta instängd på mitt rum och slutade umgås med vänner - allt detta för att du inte fanns kvar.
Med dig var ALLT perfekt, men nu är allt värdelöst...
jag saknar dig mer och mer, känns som det var igår det här hände :'(

En ensam liten flicka på 18 år

Hejsan alla därute, ska försöka ta upp mitt bloggande igen - göra ny header, fixa nytt textsnitt och texttyp och även kanske ändra textfärg om jag får lust.

Idag har jag hittat på en smart sak. Införskaffat en "bra och dålig"-bok, där jag klistar in saker som är bra, gjort mig ledsen och sur.
Liksom jag skriver av sms till papper eller till datorn, skriver ut och sätter in i en bok. Liksom för att spara allt. Minnen liksom. Tror jag fyllde 5 A5 papper, fram och baksida. Men den boken kommer ingen få läsa förutom jag. Mitt hat, min kärlek liksom.
Tyckte det var rätt smart av mig.

annars vad har jag gjort?

absolut ingenting, väntat på min pojkvän men han blev sjuk precis då han skulle åka så det sket sig, blev ledsen och han kallade mig sur men tänker inte gå in på det mer.
Pratat med mina brudar om killar och det roliga är att alla håller med! :)

Imorgon är det back to school och antar att min pojkvän inte kommer så det kan ju bli lugnt, hoppas han inser att vi måste träffas enskilt för att lösa en del saker. Hihi men jag älskar honom

SÅ, vad ska ni andra fina människor göra imorgon och resten av veckan?

RSS 2.0